VvE Beheer Den Haag

Dé beheerder voor de kleinere en middelgrote VvE

Over VvE Beheer Den Haag

VvE Beheer Den Haag is enkele jaren geleden gestart met het verzorgen van VvE werkzaamheden in Haaglanden en dan met name toegespitst op administratief, financieel en bestuurlijk beheer voor kleine en middelgrote Verenigingen van Eigenaren.

VvE Beheer Den Haag heeft bewust gekozen voor de kleinere VvE omdat wij het persoonlijk contact zeer belangrijk vinden voor onze werkwijze.

U heeft dan ook maar 1 contactpersoon

In de praktijk blijkt dat uitbesteding van deze werkzaamheden en het in eigen beheer verzorgen van (dagelijks) technisch onderhoud en algemene ledenvergadering een gewilde combinatie is

VvE Beheer Den Haag biedt een praktisch en betaalbaar beheerconcept, speciaal ontwikkeld voor verenigingen die continuiteit en gemak voorop stellen.

Op een deskundige, onafhankelijke en betrouwbare wijze steekt VvE Beheer Den Haag u de helpende hand toe tegen een zeer gunstig tarief.