VvE Beheer Den Haag

Dé beheerder voor de kleinere en middelgrote VvE

 

Home

 

Disclaimer

De website van vvebeheerdenhaag.nl is/wordt professioneel en zorgvuldig samengesteld. Vvebeheerdenhaag.nl behoudt zich het recht voor om de inhoud van de website op elk gewenst moment naar eigen inzicht aan te passen.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de op deze site verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met vvebeheerdenhaag.nl (
info@vvebeheerdenhaag.nl). Vvebeheerdenhaag.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie op deze website.  Vvebeheerdenhaag.nl behoudt zich alle rechten (waaronder auteursrechten en domeinnamen) voor met betrekking tot alle op deze website aangeboden informatie, waaronder teksten, grafisch materiaal en logo's. Het is verboden zonder schriftelijke toestemming van vvebeheerdenhaag.nl, om de aangeboden informatie op enigerlei wijze te openbaren of te exploiteren, behoudens ten behoeve van intern gebruik in relatie tot de aangeboden diensten van vvebeheerdenhaag.nl. Eventuele links op deze websites naar internetpagina's van derden vallen niet onder de verantwoordelijkheid van vvebeheerdenhaag.nl. Vvebeheerdenhaag.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de daar aangeboden informatie.