VvE Beheer Den Haag

DÚ beheerder voor de kleinere en middelgrote VvE

Referentie 1:

VvE van 3 appartementen met 1 niet meewerkende eigenaar

Hier is mijn referentie:

Enige tijd geleden heb ik de heer Warffemius benaderd voor het opzetten en beheren van onze VVE. De VVE in ons portiek was al jaren slapende en moest verplicht worden opgezet.

Ik had eigenlijk geen idee hoe dit werkt en de heer Warffemius heeft ons dit aan de hand van een vergadering bij mij thuis met de overige leden netjes uitgelegd.

Ondertussen zijn wij nu een paar maanden verder en ik merk dat alles goed wordt geregeld en bijgehouden.

De VVE was toch iets waar ik mij zorgen over maakte ook omdat het contact met de overige buren niet ideaal is. Door het uit handen geven van de VVE hoef je zelf niet met een buur in discussie wanneer ze een betalingsachterstand hebben of iets dergelijks.

Voor ons is dit de juiste manier.

Met vriendelijke groet,

Laurens As

--------------------------------------------------

Referentie 2

VvE van 3 appartementen met 1 niet meewerkende eigenaar en illegale onderhuur.

afzender: dhr. T. Claessens (voorzitter Vve Copernicusstraat)

Geachte ge´nteresseerde,

Met dit schrijven wil ik kenbaar maken dat ik Vve Beheer Den Haag van harte kan aanbevelen.

Sinds enige maanden is Vve Beheer Den Haag door onze Vve ingeschakeld om orde op zaken te stellen in onze Vve. Vve Beheer Den Haag heeft meteen de nodige maatregelen getroffen voor het overnemen van de administratie en maatregelen getroffen voor het innen van achterstallige betalingen waardoor de Vve weer actief is en in ieder geval de hoogst noodzakelijk zaken reeds in orde zijn.

De beheerder opereert zeer professioneel en denkt actief mee met de Vve om tot goede en breedgedragen oplossingen te komen binnen de Vve. De Vve is derhalve tevreden over het besluit om Vve Beheer Den Haag in te schakelen als beheerder.

Ik neem aan u hiermee voldoende te hebben ge´nformeerd.

Met vriendelijke groet,

Thomas Claessens

Deze referenties zijn onbewerkt overgenomen.

De originelen zijn op aanvraag te verkrijgen.